Nybyg

Arkitekttegnede huse

Drømmer du om et nybygget hus? Vi har mange års erfaring med nybyg og nybyggeri i Odense, Odense M og på resten af Fyn   

Vi tilbyder arkitekttegnet nybyg i høj kvalitet

Søger du et byggefirma, der bygger huse, som ikke er et standard typehus, så er du kommet til det rette sted. Thagaard Byg står bag arkitekttegnet nybyggeri, som er skræddersyet efter dine ønsker. Vi står for det hele - lige fra idé til plantegning til færdigt hus. Vi bygger huse i Odense, Odense SØ, Odense M og på resten af Fyn.


Vi har mange års erfaring med nybyg, og vi klarer alle opgaver (totalentreprise), så du kun behøver at indhente ét tilbud fra os.Vi har dygtige faste samarbejdspartnere i de øvrige håndværkerfag, som vi er vant til at samarbejde med. Dette sikrer dig høj kvalitet uden misforståelser i løbet af hele byggeprocessen.


Videoer af nybyg

FAQ: Ofte stillede spørgsmål


Hvad koster nybyggeri?
Der er ikke nogen fast pris på nybyg, da der er mange faktorer, der har indflydelse på prisen. Prisen afhænger fx af husets størrelse, og hvilke materialer, der skal bruges. Det er en god idé at gøre sig nogle tanker om, hvilke ønsker og behov, man har. Kontakt os endelig, og så kan vi komme med et prisoverslag.


Hvad koster nybyg pr. kvm?
Dette afhænger af beliggenheden på huset, samt hvilke løsninger og materialer, der benyttes. En tommelfingerregel kan være, at kvadratmeterprisen for arkitekttegnet nybyggeri ligger på omkring 20.000 kr. pr. kvadratmeter. Dette kan dog variere. Kontakt os meget gerne for et prisoverslag.


Hvor lang tid tager det at få bygget et hus?
Fra plantegning til færdigt hus går der cirka 1 år. Når først byggeprocessen er i gang, går byggeprocessen hurtigt.


Thagaard Byg er dit lokale byggefirma i Odense og på resten af Fyn

Vi har stor erfaring med arkitekttegnet nybyggeri på Fyn, i Odense, Odense M og Odense SØ. Som byggefirma laver vi en samlet plan og koordinerer alt med de øvrige håndværkere, og du behøver kun at have kontakt med os. Vi bygger primært etplanshuse til familier, hvor alt er nyt, moderne og praktisk, og hvor der er minimal vedligeholdelse efterfølgende.


Lokalt firma med speciale i husbyggeri – Få et nybygget hus med smarte planløsninger og moderne indretning

Vi har stor erfaring med nybyg med smarte planløsninger, som ofte indebærer stort køkken/alrum, stue, entré, bryggers, soveværelse og 2-4 ekstra værelser. De nybyggede huse har også ofte en stor carport med plads til flere biler.

Husene er unikke og er ofte designet med flotte, store vinduespartier, højt til loftet og fine byggedetaljer.

Vi anbefaler, at man gør sig tanker om, hvilke ønsker, man har, og vi rådgiver og vejleder også i løbet af hele processen.


Kontakt os for et tilbud på et nybygget hus, eller hvis du har spørgsmål til nybyggeri i Odense eller et andet sted på Fyn

Referencer

Kontakt os - få et tilbud

Ring til os på 28516575 og få et tilbud