Udendørsrenovering

Få hjælp til udendørsrenovering af hus og lejlighed i Odense og på resten af Fyn

Vi har mange års erfaring med udendørsrenovering af hus og lejlighed

Vi hjælper med renovering og totalrenovering af hus og lejlighed på Fyn og i Odense M og Odense SØ. Vi har mange års erfaring med renovering af facade, parcelhus, murermestervilla samt indvendig renovering af hus. Vi hjælper naturligvis både med renovering indendørs og udendørs. Vi rådgiver og vejleder dig til den bedste løsning, og vi skræddersyer vores arbejde efter dine ønsker. Vi tilbyder både hjælp til fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser.


Vi tilbyder hjælp til følgende udendørsopgaver:


  • Terrasse (træterasse)
  • Tilbygning
  • Facade
  • Skur
  • Carport/garage
  • Nyt tag
  • Nye vinduer og døre
  • ...og meget andet! Spørg os endelig, hvis din opgave ikke står på listen.


FAQ: Ofte stillede spørgsmål


Hvad koster det at renovere et hus?
Det er svært at komme med en fast pris på renovering af hus pr. m2, da det afhænger af dine ønsker og behov, samt hvilke materialer, der skal bruges. Derudover har det også stor betydning, hvilke rum, der skal renoveres, samt om der skal laves om på husets rumfordeling. Kontakt os meget gerne for et prisoverslag.


Hvad koster det at renovere en lejlighed?
Dette afhænger af dine behov og ønsker, samt valg af materiale. Derudover afhænger det af lejlighedens stand, alder og størrelse, og hvor mange arbejdstimer, der skal bruges. Det er dog som udgangspunkt altid dyrere prismæssigt at renovere badeværelse og køkken. Kontakt os meget gerne for et prisoverslag

Vi hjælper med renovering af hus i Odense og på Fyn, samt renovering af gammelt hus

Vi har stor erfaring med renovering af villaer, murmestervillaer, parcelhuse, lejligheder og sommerhuse og alderen på huset har ingen betydning. Vi hjælper med renovering af 60’er huse, 70’er huse og 80’er huse. Vi hjælper også med renovering af bindingsværkshus.


Kontakt os, og vi giver dig et tilbud på renovering af hus og lejlighed, samt totalrenovering af hus i Odense og på Fyn


Kontakt os

For en uforpligtigende samtale